• 20 jaar ervaring
  • Geregistreerd aannemer
  • Snelle interventie
  • Heel provincie Antwerpen

Keuring

Home > Diensten > Keuring

Breng de keuring of herkeuring van jouw elektrische installatie tot een succes

Opgelet: Wij voeren zelf geen keuringen uit op zich, we begeleiden enkel de keuringen na uitgevoerde herstellingen door ons.

De elektriciens van P.S.C. Electro zijn opgeleid voor elektrisch onderhoud en alle herstellingen die moeten gebeuren om een herkeuring elektrische installatie met succes uit te voeren. Bovendien werken we samen met een erkende keurder. Wij zullen eerst een niet conforme installatie onder handen nemen om daarna contact op te nemen met één van onze erkende keurders. Wij voeren zelf dus geen keuringen uit, wij begeleiden je enkel met onze erkende keurder wanneer er elektrische herstellingen aan vooraf zijn gegaan.

Officiële controles van elektriciteit kunnen ook hun gevolgen hebben. Is bij een controle de elektriciteit afgekeurd? Is je electriciteitsnet aangepast of is het 25 jaar geleden dat deze werd gekeurd? Blijf dan niet bij de pakken neerzitten. Zowel bij een afgekeurde elektrische installatie als de herkeuring van elektriciteit van je woning kun je een beroep doen op ons.

Breng de keuring of herkeuring van jouw elektrische installatie tot een succes

Heb je je installatie reeds laten keuren en werd deze afgekeurd?

Dan helpen onze zelfstandige elektriciens je graag om alle problemen op te lossen en de herkeuring te regelen. We controleren alles grondig en brengen zowel de formulieren als de elektrische schema’s in orde. Zo is de herkeuring van de elektriciteit in één keer afgerond. Alles werkt en alles is in orde.

Aarzel dus niet langer en vraag een vrijblijvende offerte voor het onderhoud of controle van de elektrische installatie.

Hoe gaan we te werk?

1.

We komen graag eerst kijken om de werken te overlopen, meestal is dit de zaakvoerder zelf.

2.

We geven vervolgens een scherpe en correcte offerte af.

3.

Met jouw goedkeuring plannen we de werken in. Onze ervaren elektriciens weten hoe belangrijk het is om snel en netjes werken uit te voeren in je woning of bedrijf.

4.

Na de installatie leggen we graag de werking uit, kuisen we alles netjes op en nemen het afval mee.

5.

De zaakvoerder volgt alle werken nauwgezet mee op.

6.

Tevreden van wat we hebben gedaan? We horen het graag! Uiteraard blijven we ook achteraf tot je dienst.

Is een dringende interventie nodig?

  • Is de elektriciteit uitgevallen?
  • Kortsluiting?
  • Of een ander elektrisch probleem?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

× Stuur ons een WhatsApp bericht