• 20 jaar ervaring
  • Geregistreerd aannemer
  • Snelle interventie
  • Heel provincie Antwerpen

Express Service

Home > Express Service

Een nieuw Express Service telefoonnummer

Met trots lanceren we onze express service! Je kunt voor al je dringende interventies zoals een stroompanne, overbelasting of korstsluiting terecht op een telefoonnummer en dat is +32 33 03 43 44. Onze dispatching zorgt er direct voor dat een ervaren serviceman met de juiste spullen zo snel mogelijk jouw kant op komt en dat in heel de provincie Antwerpen.

Controleer alvast zelf

Dit is waarschijnlijk ineens het juiste moment om even te kijken of de capaciteit van de elektrische installatie nog wel voldoende is, om een herhaling van het euvel te vermijden.

Voor zowel particulieren als bedrijven is het wegvallen van de stroom een groot probleem. In afwachting van de elektricien die zo snel mogelijk onderweg is, geven we alvast de 1-2-3 noodhandleiding bij stroomuitval.

Controleer alvast zelf

Ons 1-2-3 noodhandleiding

  1. Controleer of problemen zich op 1 adres voordoen of het een gevolg is van een stroompanne in een grotere zone zoals een volledige straat.
  2. Check of de elektriciteit is uitgevallen door de beveiliging van de elektriciteitskast. Vaak kan een de hoofdschakelaar zichzelf uitschakelen, bijvoorbeeld door een te hoge vochtigheidsgraad, en is de schakelaar op “on” zetten al voldoende.
  3. Kijk in de elektriciteitskast of alle schakelaars van de afzonderlijke elektriciteitskringen nog op “on” staan. Geef alle beschikbare info mee als je ons belt, dan kunnen we het beste bepalen wat er juist aan de hand is.

Door op deze manier te elimineren, weet je het snelst wat er exact aan de hand is, en of een vakman nodig is om verder te helpen.

Valt de stroom regelmatig uit en moet je dus vaak de hoofdschakelaar omzetten? Dan zit er waarschijnlijk te veel belasting op de kring en is een uitbreiding van het elektriciteitsnet de aangewezen zet. Doet de deurbel het niet (meer)? Ook voor deze kleinere opdrachten mag je ons altijd bellen. We komen in de volledige regio van Noord-Antwerpen.

Is een dringende interventie nodig?

  • Is de elektriciteit uitgevallen?
  • Kortsluiting?
  • Of een ander elektrisch probleem?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

× Stuur ons een WhatsApp bericht