• 20 jaar ervaring
  • Geregistreerd aannemer
  • Snelle interventie
  • Heel provincie Antwerpen

Elektriciteitswerken

Home > Diensten > Elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken

Bij P.S.C Electro doen we alles wat met elektriciteit te maken heeft. Onze ervaren elektriciens voeren alle werkzaamheden altijd uiterst professioneel uit en met oog voor detail, en dat in de volledige provincie Antwerpen.

Contacteer ons voor het onderhoud, aanpassingen en herstellingen aan uw elektrische installatie. We vertrouwen op meer dan 20 jaar ervaring. 
Onze expertise is zeker en vast ook het controleren en voorbereiden van de keuring van een elektrische installatie. We werken hier trouwens altijd samen met bekende keurders.

Laat ons gerust komen voor een verbouwing of nieuwbouw, een volledige installatie of aanpassingen aan de bestaande installatie. Een elektricien kan snel het verschil maken. Laat ons bijvoorbeeld vlot uw zekeringskast in orde maken. 
We komen graag eerst even langs om alle werkzaamheden in te schatten, bezorgen je vervolgens een scherpe en correcte offerte en plannen samen de werken in. Met een vakman van P.S.C. Electro weet je dat ze altijd uiterst precies en opgeruimd werken.

Ook voor kleine elektriciteitswerken kun je bij ons terecht, zoals het (bij)plaatsen van stopcontacten. Of wat dacht je van het plaatsen van binnen- of buitenverlichting? Dit doen we uiteraard! Raadpleeg zeker ook onze lichtadviseurs als je bezig bent met het lichtplan van de woning.

Elektriciteitswerken

Hoe gaan we te werk?

1.

We komen graag eerst kijken om de werken te overlopen, meestal is dit de zaakvoerder zelf.

2.

We geven vervolgens een scherpe en correcte offerte af.

3.

Met jouw goedkeuring plannen we de werken in. Onze ervaren elektriciens weten hoe belangrijk het is om snel en netjes werken uit te voeren in je woning of bedrijf.

4.

Na de installatie leggen we graag de werking uit, kuisen we alles netjes op en nemen het afval mee.

5.

De zaakvoerder volgt alle werken nauwgezet mee op.

6.

Tevreden van wat we hebben gedaan? We horen het graag! Uiteraard blijven we ook achteraf tot je dienst.

Is een dringende interventie nodig?

  • Is de elektriciteit uitgevallen?
  • Kortsluiting?
  • Of een ander elektrisch probleem?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

× Stuur ons een WhatsApp bericht