• 20 jaar ervaring
  • Geregistreerd aannemer
  • Snelle interventie
  • Heel provincie Antwerpen

Laadpalen

Een laadpaal voor je elektrische of hybride wagen

Rijd je met een elektrische of hybride wagen? Dan kan je nu bij P.S.C. Electro een laadpaal laten installeren bij jou thuis of op kantoor!

Met een elektrische wagen is het thuis opladen van je wagen een must! Dit kan via een stopcontact of door een laadpaal te installeren. Echter zijn huishoudelijke stopcontacten niet ontworpen om regelmatig aan hoge stroom te leveren. We sommen daarom even de voordelen van een laadpaal voor jou op.

Wat zijn de voordelen van een laadpaal aan huis?

  • Een laadpaal is veiliger dan een gewoon stopcontact door een lager risico op brandgevaar.
  • Thuis opladen met een stopcontact duurt veel langer. Een laadpaal zorgt voor snellere laadtijden tot 22 kWh.
  • De kostprijs van het thuis opladen aan een laadpaal ligt ook veel lager dan wanneer je beroep doet op openbare oplaadpunten. Je gebruikt immers je eigen stroom!
  • Vermijd verrassingen bij het ontvangen van je elektriciteitsrekening, het opladen via een gewoon stopcontact is veel duurder dan via een laadpaal.
Een laadpaal voor je elektrische of hybride wagen

Voor wie plaatsen wij laadpalen?

Wij kunnen de laadpalen plaatsen zowel privé als voor appartementsgebouwen of bedrijven. Als je als bedrijf een laadpaal wenst voor je personeel, dan kan je ook gebruik maken van een kaartlezer zodat niet om het even wie de laadpaal kan gebruiken. Het plaatsen van laadpalen is mogelijk in een mono – of driefase netwerk, dit is afhankelijk van het netwerk waarover je thuis of op kantoor beschikt en ook wat nodig is voor de wagen. Voor bedrijfsleiders of werknemers is het ook mogelijk om te werken met een abonnement of je kan ook werken met een app waar je steeds het verbruik en de laadsessies kan opvolgen.

PSC zorgt voor een volledige service

Wij kunnen zowel bekabeling als plaatsing van de laadpaal verzorgen, afhankelijk van de laadpaal en in onderling overleg. Wij bieden dus een totaalpakket aan van service tot installatie en materiaal. De plaatsing en aansluiting gebeurt volgens de geldende regels. Wij houden rekening met de mogelijkheden van de bestaande elektrische installatie en informeren u hier graag correct over. Indien nodig bekijken we samen de mogelijkheden en kostprijs voor een verzwaring van het elektriciteitsnet. Voor het leveren van de laadpalen werken we samen met verschillende merken, afhankelijk van uw wensen.

 

Ben je geïnteresseerd? En laadpaal hoeft geen kostelijke investering te zijn, je haalt deze investering er ook zeker uit! Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!

Hoe gaan we te werk?

1.

We komen graag eerst kijken om de werken te overlopen, meestal is dit de zaakvoerder zelf.

2.

We geven vervolgens een scherpe en correcte offerte af.

3.

Met jouw goedkeuring plannen we de werken in. Onze ervaren elektriciens weten hoe belangrijk het is om snel en netjes werken uit te voeren in je woning of bedrijf.

4.

Na de installatie leggen we graag de werking uit, kuisen we alles netjes op en nemen het afval mee.

5.

De zaakvoerder volgt alle werken nauwgezet mee op.

6.

Tevreden van wat we hebben gedaan? We horen het graag! Uiteraard blijven we ook achteraf tot je dienst.

Is een dringende interventie nodig?

  • Is de elektriciteit uitgevallen?
  • Kortsluiting?
  • Of een ander elektrisch probleem?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

× Stuur ons een WhatsApp bericht