• 20 jaar ervaring
  • Geregistreerd aannemer
  • Snelle interventie
  • Heel provincie Antwerpen

Verlichting

Home > Diensten > Verlichting

Verlichting, perfect en overal!

P.S.C Electro heeft al jaren ervaring met het plaatsen van verlichting. We plaatsen verlichting in woningen, appartementen, winkels, magazijnen, kantoren, scholen etc. Verlichting plaatsen we niet enkel binnen, maar ook buiten en zorgen er uiteraard voor dat alles netjes weggewerkt is en uiteraard perfect aangesloten is.

Goede verlichting in huis is zeer belangrijk. De lichtinval van buiten is vaak niet optimaal en daarom moet je voldoende aandacht besteden aan binnenverlichting, zeker omdat de verlichting van leefruimte, keuken, badkamer, bureau, slaapkamer en andere vertrekken een aangename sfeer in huis creëert.

Maar vergeet zeker ook niet de verlichting rond de woning of oprit. Spots die aanspringen als er iemand loopt of als je zelf met de auto thuiskomt of vertrekt, zorgen voor een verhoogde veiligheid. Een intelligente verlichting binnen- en buitenshuis zorgt voor een veilige en comfortabele situatie.

Verlichting, perfect en overal!

Het kiezen van verlichting in een woning is zeker niet eenvoudig

De keuze alleen al aan armaturen is enorm groot, dan hebben we nog niet gesproken of de hoeveelheid lichtpunten, type sfeer die ze moeten creeren of de installatie ervan.

Wil je gewoon een lamp aansluiten maar lukt het niet? Aarzel niet om ons hiervoor in te schakelen. Wat is de beste hoogte voor de schakelaars? Onze vakmannen delen graag hun jarenlange ervaring en zorgen ze voor een logische en correcte aansluiting van je verlichting.

Door tuinverlichting te gebruiken, kun je mooie plekjes in de tuin laten opvallen, het wandelpad af bakenen. Zo komt ook ’s avonds de tuin tot zijn recht. Ook zorgt het voor extga veiligheid.

Aarzel dan niet langer en vraag ons vrijblijvend een offerte voor het aansluiten van een lamp of het plaatsen van (tuin)verlichting in nieuwbouwwoning.

Hoe gaan we te werk?

1.

We komen graag eerst kijken om de werken te overlopen, meestal is dit de zaakvoerder zelf.

2.

We geven vervolgens een scherpe en correcte offerte af.

3.

Met jouw goedkeuring plannen we de werken in. Onze ervaren elektriciens weten hoe belangrijk het is om snel en netjes werken uit te voeren in je woning of bedrijf.

4.

Na de installatie leggen we graag de werking uit, kuisen we alles netjes op en nemen het afval mee.

5.

De zaakvoerder volgt alle werken nauwgezet mee op.

6.

Tevreden van wat we hebben gedaan? We horen het graag! Uiteraard blijven we ook achteraf tot je dienst.

Is een dringende interventie nodig?

  • Is de elektriciteit uitgevallen?
  • Kortsluiting?
  • Of een ander elektrisch probleem?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

× Stuur ons een WhatsApp bericht