• 20 jaar ervaring
  • Geregistreerd aannemer
  • Snelle interventie
  • Heel provincie Antwerpen

Relighting

Home > Diensten > Relighting
:

Wil u ook vanaf dag 1 geld besparen?

Maak dan kennis met onze relighting diensten voor bedrijven.

Door het upgraden van de verlichting naar energiezuinige LED-verlichting, kan u flink besparen op energiekosten. LED-verlichting verbruikt minder energie en heeft een langere levensduur dan traditionele verlichting. Boek onderstaand jouw afspraak in en ontvang een gratis prijsvergelijk.

Geen Whatsapp voor desktop?

Stuur een Whatsapp naar +32 497 45 42 49

Waarom moet ik mijn verlichting aanpassen?

“Ontdek de voordelen van relighting en upgrade uw verlichting naar de toekomst met onze LED-oplossingen. Met onze expertise en innovatieve technologieën bieden we verlichtingsoplossingen die niet alleen energiezuinig en duurzaam zijn, maar ook zorgen voor een beter zicht.

Onze LED-oplossingen helpen uw bedrijf om flink te besparen op energiekosten en onderhoudskosten. We bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw unieke verlichtingsbehoeften, en zorgen voor een naadloze installatie en onderhoud.

Laat ons team van ervaren professionals uw bedrijf begeleiden bij de overstap naar energiezuinige en duurzame LED-verlichting. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van relighting!”

Relighting versus RE-lamping

Relighting en re-lamping zijn twee verschillende diensten die beide betrekking hebben op de verbetering van verlichting in een bepaalde ruimte. Relighting verwijst naar het upgraden van de verlichting in een ruimte door middel van een nieuwe, efficiëntere verlichtingsoplossing die de bestaande verlichting volledig vervangt. Re-lamping daarentegen is de vervanging van de lampen of gloeilampen in een bestaand verlichtingssysteem door efficiëntere en/of duurzamere lampen.

Relighting is dus een meer omvattende oplossing dan re-lamping, omdat het niet alleen betrekking heeft op het vervangen van de lampen, maar ook op het herzien van het verlichtingsontwerp en het upgraden van het hele systeem. Relighting kan leiden tot een betere efficiëntie, hogere energiebesparingen, verbeterde productiviteit, en een betere kwaliteit van het licht.

De belangrijkste redenen om je oude installatie vaarwel te zeggen:
1. Productiestop Halogeen en TL van dit jaar.
2. Energieverslinders gevolgd door hoge elektriciteitsrekeningen.
3. Brandveiligheid en schade door verouderde installatie of lampen.


Wat zijn de redenen om voor RE-lighting te kiezen?
1. RE-lighting maakt deel uit van het energiebewust ondernemen.
2. Het is een betrouwbaar en flexibel systeem.
3. Het heeft een gunstig effect op het welzijn van je personeel.

Altijd een oplossing op maat!

Wedden dat wij vanaf dag 1 u laten besparen op uw energiefactuur?

Bovendien dragen onze LED-oplossingen bij aan een duurzamere toekomst door het verminderen van de CO2-uitstoot en het verlagen van uw energiekosten. Maak de overstap naar LED-verlichting en geniet van de voordelen van relighting.

Onze op maat gemaakte oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan uw specifieke verlichtingsbehoeften en om de productiviteit van uw bedrijf te verhogen. Met onze uitgebreide expertise in relighting, zorgen we voor een naadloze installatie en onderhoud, waardoor u tijd en geld bespaart.

Neem vandaag nog contact op met ons team van professionals en laat ons u helpen om uw verlichtingsbehoeften te vervullen!”

Hoe gaan we te werk?

1.

We komen graag eerst kijken om de werken te overlopen, meestal is dit de zaakvoerder zelf.

2.

We geven vervolgens een scherpe en correcte offerte af.

3.

Met jouw goedkeuring plannen we de werken in. Onze ervaren elektriciens weten hoe belangrijk het is om snel en netjes werken uit te voeren in je woning of bedrijf.

4.

Na de installatie leggen we graag de werking uit, kuisen we alles netjes op en nemen het afval mee.

5.

De zaakvoerder volgt alle werken nauwgezet mee op.

6.

Tevreden van wat we hebben gedaan? We horen het graag! Uiteraard blijven we ook achteraf tot je dienst.

Is een dringende interventie nodig?

  • Is de elektriciteit uitgevallen?
  • Kortsluiting?
  • Of een ander elektrisch probleem?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

× Stuur ons een WhatsApp bericht